Diensten

Hendrik Travaille Autotechniek is gespecialiseerd in diensten zoals onderhoud en reparaties.

Bel voor een afspraak 06-50695609

Vloeistoffen check

Bij auto onderhoud hoort ook het checken en bijvullen van vloeistoffen waardoor uw auto soepel rijdt. Zit er nog genoeg ruitenreinigingsvloeistof in het reservoir om uw ruiten schoon mee te maken? Of is uw olie wel op peil? Zonder voldoende olie slijt uw auto eerder en kan er schade ontstaat.

APK

Een APK is een keuring, maar tijdens de keuring kunnen er punten naar voren komen die aangeven dat uw auto onderhoud nodig heeft. Misschien zit er vocht in uw autolampen waardoor het tijd is voor nieuwe. Of hebben uw ruitenwissers hun beste tijd gehad.

Tijdens de APK worden de belangrijkste punten gecontroleerd, maar daarnaast heeft uw auto wel regelmatig onderhoud nodig. Zorg voor een frequente controle van de staat van uw auto.

Diagnose aan uw auto

Auto diagnose kan uw helpen die vervelende piep of dat knipperende lampje te laten verdwijnen. Elke auto heeft zijn eigen handleiding en daar heeft HT autotechniek garage alle kennis en apparatuur voor in huis.

Banden en schokdempers

Controleert u uw banden vaak? Of heel weinig? Checkt u de bandenspanning en het profiel? En hoe voelt de auto als hij een bocht doorgaat? De staat van uw banden, samen met uw schokdempers, bepalen uw wegligging.

Ga langs bij HT autotechniek voor een bandencheck en een check van uw schokdempers.